Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Din närmaste veterinär

Veterinär mottagning hemma hos dig!

Vill du ha en bekväm tjänst där din veterinär kommer på hembesök? Vetmobilen erbjuder en mobil veterinär. Därför är det oss du ska kontakta när du önskar ett hembesök för den nära, personliga veterinärvården. 

Exempel på tjänster vi erbjuder är vaccinationer, kastration av hankatt eller besiktning av en kull valpar inför leverans. Veterinären kommer till dig, för att du ska kunna spara tid och slippa att utsätta ditt djur för stressen med bilfärd och väntan i väntrummet. Vi vill göra det bekvämt och smidigt för dig. Boka din tid för hund respektive för katt

Du kan också ta kontakt via telefon: 070-208 45 32via mejl: info@vetmobilen.se eller genom att skicka ett sms. Du når oss också på facebook eller instagram.

Veterinär Agneta står vid Vetmobilen. Bilden symboliserar vår framkörning till hembesöket hos din hund eller katt.

Varför finns Vetmobilen? Inledningsvis anser vi att det viktigaste är att du och ditt djur ska känna trygghet. I själva verket är det vårt syfte med verksamheten, och anledningen till att vi kliver upp på morgonen.
Hur får vi er att känna trygghet? Huvudsakligen gör vi det genom att erbjuda hembesök för vård av ditt djur.
Vad är det vi erbjuder? En personlig och nära veterinärvård, till exempel förebyggande hälsovård, primärvård samt avlivning i livets slutskede.

Vi vill nämligen underlätta för dig som vill bespara ditt djur stress. Exempelvis är det vanligt att hundar och katter blir stressade i samband med veterinärbesök. Många kan känna stress redan under bilresan på vägen dit. I synnerhet om de inte är vana vid att åka bil.

Nära och personlig veterinär

Vetmobilen utgår från Lycket norr om Älmhult. Vi erbjuder veterinärvård till kunder som bor inom ca 60 km radie därifrån. Om du bor längre bort kan vi ändå ge en prisuppgift på vad framkörningen skulle kosta. Tveka inte att höra av dig med din förfrågan.

Eftersom vi kommer hem till dig, vi vill påstå att vi är den närmaste veterinären som finns.

”Trygga djur ger trygga människor”

Vetmobilens kärnvärde

För att sammanfatta är tryggheten för patienten det som utgör kärnvärdet för Vetmobilen, det som beskriver meningen med företaget och anledningen till att det finns. Vi eftersträvar att ge din hund eller katt den tryggheten genom att erbjuda veterinärvård vid hembesök. Med andra ord hoppas vi att du och ditt djur vill göra oss till en del av er vardag, som er hemveterinär. Använd knapparna nedan för mer information om Vetmobilens hembesök eller om Agneta som veterinär. Utforska gärna hemsidan och läs mer om våra tjänster för hundar och katter.

Välkommen!

Veterinär Agneta Andersson