Din närmaste veterinär

Nu öppnar vi mottagning hemma hos dig!

Vill du ha en bekväm tjänst där din veterinär kommer på hembesök? Vetmobilen erbjuder en mobil veterinär. Därför är det oss du ska kontakta när du önskar ett hembesök för den nära, personliga veterinärvården. Exempel på tjänster är vaccinationer, kastration av hankatt eller besiktning av en kull valpar inför leverans. Du hittar mer information om våra tjänster genom att följa länkarna för hundkatt och får & getter. Veterinären kommer till dig, för att du ska kunna spara tid och slippa att utsätta ditt djur för stressen med bilfärd och väntan i väntrummet. Vi vill göra det bekvämt och smidigt för dig.

Du kan nå oss via telefon: 070-208 45 32, via mejl: info@vetmobilen.se eller genom att skicka ett sms. Du når oss också på facebook eller instagram.

Veterinär Agneta Andersson i färd med att packa bilen och åka på sjukbesök till djur.
Om du undrar över något är du välkommen att ringa, sms:a, mejla eller ta kontakt på sociala medier. Sök på Vetmobilen, så hittar du oss!

Varför finns Vetmobilen? Inledningsvis anser vi att det viktigaste är att du och ditt djur ska känna trygghet. I själva verket är det vårt syfte med verksamheten, och anledningen till att vi kliver upp på morgonen.
Hur får vi er att känna trygghet? Huvudsakligen gör vi det genom att erbjuda hembesök för vård av ditt djur.
Vad är det vi erbjuder? En personlig och nära veterinärvård, till exempel förebyggande hälsovård, primärvård samt avlivning i livets slutskede.

Vi vill nämligen underlätta för dig som vill bespara ditt djur stress. Exempelvis är det vanligt att hundar och katter blir stressade i samband med veterinärbesök. Många kan känna stress redan under bilresan på vägen dit. I synnerhet om de inte är vana vid att åka bil.

Nära och personlig veterinär

Vetmobilen utgår från Lycket norr om Älmhult. Vi erbjuder veterinärvård till kunder som bor inom ca 60 km radie därifrån. Om du bor längre bort kan vi ändå ge en prisuppgift på vad framkörningen skulle kosta. Tveka inte att höra av dig med din förfrågan.

Eftersom vi kommer hem till dig, vi vill påstå att vi är den närmaste veterinären som finns.

”Trygga djur ger trygga människor”

Vetmobilens kärnvärde

För att sammanfatta är tryggheten för patienten det som utgör kärnvärdet för Vetmobilen, det som beskriver meningen med företaget och anledningen till att det finns. Vi eftersträvar att ge din hund eller katt den tryggheten genom att erbjuda veterinärvård vid hembesök. Med andra ord hoppas vi att du och ditt djur vill göra oss till en del av er vardag, som er hemveterinär. Använd knapparna nedan för mer information om Vetmobilens hembesök eller om Agneta som veterinär. Utforska gärna hemsidan och läs mer om våra tjänster för hundar, katter och får och getter.

Välkommen!

Veterinär Agneta Andersson