Kastrationskampanj

Vetmobilens kastrationskampanj hösten 2020

Har du fått hem en ny kattunge nu under sommaren? Många pratar om coronakattungar och coronavalpar, för att många som jobbar hemifrån passar på att skaffa husdjur nu. Det är väl ett ypperligt tillfälle när man har lite mer tid hemma. Det gäller bara att man som djurägare förutser nästa steg och agerar därefter. Kattungar som föddes tidigt i våras kan bli könsmogna redan nu i höst eller tidigt i vår. För att det inte ska bli massa oönskade kattungar, kan du passa på att få din hankatt kastrerad i vår kastrationskampanj. Och gör det redan nu i höst.

Det är klokt att även vaccinera din katt mot kattpest och kattsnuva. Det är svåra sjukdomar som du enkelt kan förebygga genom vaccination. Likaså rekommenderar vi att du får din katt ID-märkt. Därför kan du nu få ett förmånligt kampanjpris när du kastrerar, vaccinerar och ID-märker din katt vid samma besök.

Kastrationskampanj för hankatter. En katt ligger i en korg.

Kombination av åtgärder i kastrationskampanj

Den mest förmånliga rabatten får du när du väljer hela paketet. Då ingår kastration, vaccination och ID-märkning av din hankatt. 

Ordinarie pris är 1.793 kr för alla tre åtgärderna vid samma besök.

  • Kastration: 814 kr
  • Vaccination: 495 kr
  • ID-märkning: 484 kr

I Vetmobilens kastrationskampanj får du alla dessa åtgärder för endast 1.238 kr, vilket är en rabatt med 555 kr. Detta paketpris gäller under september, oktober och november 2020. Välkommen med din bokning! 

Det finns också andra kombinationsmöjligheter för 2 åtgärder av 3. Se vår prislista för katt, för mer information.

Kastrationskampanj enbart för hankatter. Här är en gråtigrerad hankatt.

Observera att Vetmobilen enbart kastrerar hankatter vid hembesök. Honkatter hänvisar vi till klinik för kastration.

Hösten är här

När hösten närmar sig kan det också vara klokt att se över tassvården för din hund eller katt. Vi har en tassalva som lämpar sig utmärkt när det är fuktigt ute och börjar bli kallare. 

När snön sedan kommer kan ditt djurs tassar fara illa av kyla och av vägsalt på vägar och trottoarer. Huden i trampdynorna blir torra och det kan leda till torrsprickor. Se till att förebygga genom att smörja hundens eller kattens tassar, så klarar de sig bättre när kylan kommer.

Tassalva från Working Dog, säljes under kastrationskampanj med 20 % rabatt. Vårda tassarna i vinter!

Vi säljer nu Working Dogs tassalva med tea tree-olja för endast 53 kr vilket är 20 % rabatt mot ordinarie 66 kr. 

Säg till vid bokningen så att vi tar med den vid ditt hembesök. Gäller under kastrationskampanj september-november 2020.