Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vetmobilen 5 år

Vetmobilen 5 år, en vit siffra 5 på en bädd av lila, gula och rosa blommor som symboliserar att Vetmobilen firar 5 år sedan starten 2019. Läs mer om vår resa här.

Fira Vetmobilen 5 år med oss!

25 februari 2024 firar Vetmobilen 5 år sedan start. Det har varit en fantastisk resa och vi vill tacka alla våra trogna, återkommande kunder, och alla nya som har hittat oss under åren. Vissa av er har hittat oss via rekommendation av andra kunder, vilket vi tycker är fantastiskt roligt. Andra har hittat oss bara för att just du har haft behov av hembesök för ditt djur. Därför vill vi rikta ett hjärtligt tack till er alla!

Första hjälpen-kampanj för Vetmobilen 5 år

Det har varit stort fokus på Första hjälpen tidigare i år. Därför höll vi en föreläsning om Första Hjälpen för hund i Älmhult 29 januari 2024. Värd för evenemanget var Linnébygdens hundägarförening, och vi vill tacka för ett gott samarbete. 

I samband med föreläsningen satte vi därför ihop ett Första hjälpen-paket, för att hjälpa dig att vara förberedd om din hund eller katt skadar sig och blöder. I vårt paket hittar du produkter för sårrengöring, bandagering och tryckbandage. Det är precis vad du behöver ha hemma om olyckan är framme! 

Just nu kan du köpa det i vår webbutik Vetbutiken till det förmånliga priset 275 kr. Läs mer och beställ ditt Första hjälpen-paket senast 31 mars 2024.

Följ vår resa till Vetmobilen 5 år

Här hittar du en kort sammanfattning över Vetmobilens 5 första år. Tack för att du följer med oss på resan!

Vi hoppas att du vill fortsätta följa oss även de nästkommande 5 åren och längre än så.

Vänliga hälsningar,
Agneta Andersson
Leg veterinär & VD Vetmobilen

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Boka ditt hembesök av Vetmobilen genom att skicka sms på 070-208 45 32 eller skicka ett mejl på info@vetmobilen.se. Vi hör av oss inom 2-3 arbetsdagar med förslag på tid.