Hembesök

Hembesök för en stressfri djursjukvård

"Tryggare kan ingen vara" står det över bild på hund och katt i profil. Hembesök för en stressfri veterinärvård.
Din hund och katt kan få hembesök av Vetmobilen.

Många av våra sällskapsdjur upplever stress i samband med besök hos veterinären. Exempelvis kan det vara bilåkandet i sig eller kontakten med andra djur i väntrummet som leder till olika former av stress.  Agneta har jobbat som distriktsveterinär tidigare, där arbetet sker i ladugården hos kossan eller i stallet hos hästen. Hembesöket var därför inget nytt för Vetmobilen. Självklart skulle även sällskapsdjuren ha nytta av att få hembesök. Vetmobilen kan därför ge dem ett stressfritt möte med veterinären –  hemma.

Hembesök är kärnan i verksamheten

Kärnvärdet hos Vetmobilen AB är att trygga djur ger trygga människor. Vi tror på att trygga djur är friskare och gladare djur, vilket dessutom leder till friskare och gladare djurägare.

För att uppnå tryggheten hos djuren erbjuder Vetmobilen veterinärvård vid hembesök, eftersom vi vill minska eller undvika den stress djuren kan känna i samband med veterinärbesök.

Vetmobilen är en mobil veterinär som ger primär veterinärvård i form av hembesök för hund och katt och i viss mån för får och get. Detta innebär att du som djurägare kan minska stressen hos ditt djur genom att anlita Vetmobilen som din hemveterinär.

Dessutom är hembesök bekvämt och tidsbesparande även för dig som djurägare.

Tjänster och service

Ta en titt på under rubriken Tjänster i menyn för att se vad Vetmobilen erbjuder. Tjänsterna är uppdelade för hund, katt och får & get. Du kan dessutom välja att direkt göra en bokningsförfrågan under Boka tid.

Om du har frågor eller behöver hjälp med något som inte finns listat bland våra tjänster är du givetvis välkommen att höra av dig, så ska vi hjälpa till i den mån det går.

Veterinärvård vid hembesök

Ditt hembesök består av framkörningen och veterinärvården vid besöket. Vetmobilen debiterar från och med 1 januari 2020 en fast framkörning beroende på vilken kommun du bor i. Vi kör huvudsakligen i Älmhults, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner och ibland även i Växjö, Markaryds och Tingsryds kommuner. Du kan läsa mer om framkörningen här.

Vid förfrågningar om hembesök utanför dessa området får du en prisuppgift i samband med bokningen.

Om ditt djur behöver mer omfattande akutvård, röntgen eller större operationer, vänligen kontakta närmaste djurklinik eller djursjukhus. Du får givetvis även ringa oss för råd om vilken typ av vård ditt djur kan behöva.

Ring oss: 070-208 45 32

Skicka mejl: info@vetmobilen.se

Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Där finns information om våra tjänster och om särskilda erbjudanden. Du kan göra din bokning via sociala medier eller genom att fylla i något av bokningsformulären under Boka tid i menyn ovan.

Välkommen!