Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Förskottsboka din besiktning av valp-/kattungekull

Är du hund- eller kattuppfödare? Har du en kull för närvarande eller en planerad i vår/sommar? Det kan vara lång väntetid för icke-akuta besök. Därför vill vi tipsa om att förskottsboka hembesök för besiktning, vaccination och ID-märkning redan nu. Om du gör din bokningsförfrågan mellan 1 mars och 31 maj får du dessutom 150 kr rabatt vid besöket. 

Så snart kullen är född vet du när de har åldern inne för leverans. Vetmobilen vill gärna underlätta för dig så att du säkert kan få en tid när det är dags. Särskilt om du behöver få din besiktning gjord en viss dag t ex inför en långhelg eller inför semester. Då är det lika bra att boka ditt hembesök av Vetmobilen redan nu.

Fem stycken goldenvalpar mot en grön bakgrund. Förskottsboka din besiktning av valpkullen redan nu.

Minskad stress och smittrisk

Vetmobilen ger dina valpar eller kattungar en stressfri undersökning i hemmets trygghet. De behöver inte ut och resa, och tiken eller kattmamman behöver inte känna någon stress. Eftersom valpar och kattungar ännu har ett omoget immunförsvar innebär ett hembesök minsta möjliga smittrisk för dina djur. Du kan läsa mer om hur besöket går till här.

Förskottsboka i god tid

Vi människor är ofta stressade och tid är något vi upplever oss ha ont om. Därför vill Vetmobilen underlätta för dig genom att erbjuda hembesök. Eftersom det kan vara väntetid på de flesta kliniker just nu vill vi därför att du planerar i god tid, för att säkert få en tid när det är dags.

Utöver fördelarna med mindre stress och lägre smittrisk för dina djur sparar du dessutom tid, i och med att du slipper resa med dina djur.

Förskottsboka för rabatt

Ordinarie priser för besiktning, vaccination och ID-märkning ser du på sida med priser för hund respektive priser för katt. Framkörningen varierar med var du bor. Du hittar mer information om framkörningen här.

Genom att förskottsboka ditt hembesök får du 150 kr rabatt vid besöket. Du behöver alltså inte ha en kull som ska besiktigas under kampanjperioden, utan det går bra att förskottsboka ditt hembesök längre fram, till exempel i mitten av juli 2021. Se bara till att göra din bokningsförfrågan senast 31 maj 2021.

Ett kollage med många kattungar. Förskottsboka ditt hembesök för besiktning av kattungarna.

Good will-rabatt även till köparen

Utöver de fördelar med minskad stress och smittryck, och den tid du sparar genom ett hembesök, får dina valpköpare respektive kattungeköpare dessutom med sig en rabattcheck för nästa vaccination när de köper en valp eller kattunge av dig. Det är bara du som anlitar Vetmobilen som får tillgång till denna extra good will-present.

Ta en titt på våra sociala medier för att inspireras och få information om vad vi har på gång. Vetmobilen finns på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga.