Förskottsboka din besiktning, vaccination och ID-märkning

Förskottsboka din besiktning – få 150 kr rabatt vid besöket

Är du hund- eller kattuppfödare? Har du en kull för närvarande eller en planerad i vår? Många kliniker kan ha lång väntetid för planerade icke-akuta besök. Därför vill vi tipsa om att boka in besiktning, vaccination och ID-märkning redan nu. Du kan förskottsboka besiktning av din valp- eller kattungekull och få 150 kr rabatt. Förskottsbokningen gäller från och med 1 april till och med 31 maj.

Så snart kullen är född vet du när de har åldern inne för leverans. Särskilt om du behöver få din besiktning gjord en viss dag t ex inför en långhelg eller inför semester. Då är det lika bra att boka ditt hembesök av Vetmobilen redan nu.

Bild med flera olika valpkullar. Förskottsboka din besiktning, vaccination och ID-märkning av valpkull/kattungekull, senast 31 maj.
Om du behöver en viss dag för besiktning, vaccination och ID-märkning är det klokt att förskottsboka.

Mindre stress och smittrisk

Vetmobilen ger dina valpar eller kattungar en stressfri undersökning i tryggheten av ditt hem. De behöver inte ut och resa, och tiken eller kattmamman kan lugnt vara med och behöver inte känna någon stress. Eftersom valpar och kattungar ännu har ett omoget immunförsvar innebär ett hembesök minsta möjliga smittrisk för dina djur. Du kan läsa mer om hur besöket går till här.

Hembesök ligger rätt i tiden

Vi människor är ofta stressade och tid är något vi upplever oss ha ont om. Därför tror vi att Vetmobilens hembesök kan underlätta för många att få hjälp med sitt husdjur utan att behöva sätta av alltför mycket tid för att ta sig till en veterinärklinik. Utöver fördelarna med mindre stress och lägre smittrisk för dina djur sparar du dessutom tid.

Ett collage med flera olika kattungekullar. Förskottsboka dina kattungars besiktning, vaccination och ID-märkning nu för att få 150 kr rabatt.
Kattungar får lämna sin mamma vid 12 veckors ålder och bör då vara besiktigade, vaccinerade och ID-märkta.

Vetmobilens kampanj: förskottsboka för rabatt

Ordinarie pris för besiktning, vaccination och ID-märkning av valpar eller kattungar i kull är 850 kr för den första valpen/kattungen, och 675 kr/st av de efterföljande i kullen. Därför kan du förskottsboka ditt hembesök under kampanjtiden april och maj 2020 och få 150 kr rabatt. Framkörningen varierar med var du bor. Du hittar mer information om framkörningen här.

Du behöver alltså inte ha en kull som ska besiktigas under kampanjperioden, utan det går bra att förskottsboka ditt hembesök längre fram, till exempel i mitten av juli 2020. Se bara till att göra din bokningsförfrågan senast 31 maj 2020.

Rabattcheck för vaccination till dina köpare

Dina valpköpare respektive kattungeköpare får dessutom med sig en rabattcheck för nästa vaccination när de köper en valp eller kattunge av dig. Det är bara du som får tillgång till denna extra good will-present, om du anlitar Vetmobilen för besiktning, vaccination och ID-märkning av din kull.

Ta en titt på våra sociala medier för att inspireras och få information om vad vi har på gång. Vetmobilen finns på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga.