Januari

Välkommen till år 2020!

Nu är januari 2020 här och vi hoppas att du känner dig redo. Vi har testat att ha fasta framkörningsavgifter i två månader nu. Därför känner vi oss redo att göra det systemet permanent. Det innebär att du som bor i Älmhults kommun endast betalar 125 kr för framkörningen vid ditt hembesök från Vetmobilen. Du som bor i Alvesta, Ljungby och Osby kommuner betalar endast 250 kr. Du som bor i Markaryd, Tingsryds och Växjö kommuner betalar endast 375 kr för framkörningen. Det är ett enkelt och lättöverskådligt system som vi hoppas ska underlätta för alla.

Vetmobilens kampanj i januari och februari

Har du skaffat en katt under hösten? Nu i början av året är det dags att låta kastrera de ungkatter som föddes under sommaren förra året. Vetmobilen vill underlätta för dig genom att erbjuda den tjänsten vid hembesök. Du slipper att transportera katten till veterinärklinik, och din katt slipper oro och stress i samband med resan och veterinärbesöket.

En ung spräcklig katt ligger bekvämt i en kort. Texten "Paketpris katt: kastration + vaccination + ID-märkning. Nu 555 kr rabatt!" Det är kampanjen som börjar i januari.

Med Vetmobilens hembesök kommer katten att få vakna upp ur narkosen hemma där den känner sig trygg. Därför kan den återhämta sig snabbare.

Paket för hankatt: 1.050 kr för kastration, vaccination och ID-märkning vid samma tillfälle. För en honkatt är motsvarande paketpris 1.550 kr.

Inte åldern inne i januari?

Din katt kanske inte har åldern inne ännu. Vetmobilen vill för det första att din katt ska vara ca 6 månader gammal och för det andra att den väger minst 2 kg. Då klarar den bättre av fastan inför sövning och själva återhämtningen efter operationen. Dessutom hinner katten växa till sig så att det inte blir så pilligt att operera den.

Detta erbjudande gäller så länge du kastrerar din katt före mars månad. Du kan alltså boka nu för hembesök under hela januari och februari och få samma fördelaktiga pris.

Välkommen med din bokning via telefon, mejl eller sms med hjälp av någon av knapparna längre ner på sidan. Det finns också ett bokningsformulär i knappen Boka tid och du kan även kontakta oss via sociala medier på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet.

Välkommen med din bokningsförfrågan!