Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Välkommen till ett nytt år!

Så här i början av januari är en bra tid att planera för vårens händelser. Vi behöver alla en nystart.

Har du skaffat en katt under hösten? Nu i början av året är det dags att låta kastrera de ungkatter som föddes under sommaren förra året. Vetmobilen vill underlätta för dig genom att erbjuda den tjänsten vid hembesök. Du slipper att transportera katten till veterinärklinik, och din katt slipper oro och stress i samband med resan och veterinärbesöket.

Med Vetmobilens hembesök kommer katten att få vakna upp ur narkosen hemma där den känner sig trygg. Därför kan den återhämta sig snabbare. Läs mer här om hur kastrationen går till och hur du ska förbereda inför hembesöket.

Kastrationskampanj för hankatter. En katt ligger i en korg. 555 kr rabatt vid kastrationspaket med början i januari.

Inte åldern inne i januari?

Vetmobilen vill för det första att hankatten är 4-6 månader gammal och för det andra att den väger minst 2 kg. Då klarar den bättre av fastan inför sövning och själva återhämtningen efter operationen. Dessutom är katten då så stor att det inte blir så pilligt att operera den.

Vi kastrerar enbart hankatter vid hembesök. En honkattskastration är mer omfattande med en operation in i buken, och därför hänvisar vi honkatterna till stationär klinik för kastrering.

Kastrationskampanj i januari

Detta erbjudande gäller så länge du kastrerar din katt före mars månad. Du kan alltså boka nu för hembesök under hela februari och mars och få samma fördelaktiga pris. I kastrationspaketet väljer du till vaccination och ID-märkning till ett fördelaktigt paketpris. Se aktuella prisuppgifter för katt här.

Välkommen med din bokning via bokningsformuläret i den lila knappen Boka tid. Du kan också använda mejl eller sms med hjälp av någon av knapparna längre ner på sidan. Du kan även kontakta oss via sociala medier på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet.

Välkommen med din bokningsförfrågan!