Kontakt

Ta kontakt med Vetmobilen

Ta kontakt via telefon , sms eller mejl för prisuppgift och bokning. Vetmobilen gör huvudsakligen bokade besök och kan åka ut akut vid behov. Om vi inte kan svara i telefon direkt hör vi av oss så snart vi kan. Lämna därför dina kontaktuppgifter och gärna något om vad ärendet gäller, så hör vi av oss. Du kan också lämna din bokningsförfrågan via något av våra bokningsformulär här på hemsidan. Se under rubriken Boka tid i menyn.

Vi återkopplar till dig inom 1-2 arbetsdagar.

Ta kontakt och boka hembesök via telefon, sms eller mejl.
Välj själv metod för bokning av ditt hembesök.

Om ditt djur behöver mer omfattande akutvård, röntgen eller större operationer, vänligen kontakta närmaste djurklinik eller djursjukhus. Du får givetvis även ringa oss för råd om vilken typ av vård ditt djur kan behöva.

Ring oss: 070-208 45 32

Skicka mejl: info@vetmobilen.se

Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Där finns användbar information till dig som djurägare, såväl som aktuella kampanjer och erbjudanden.

Är du medlem i en förening?

Till att börja med ger engagemang i en förening både samhörighet och gemenskap, när ett antal medlemmar träffas regelbundet för ett gemensamt intresses skull. Det är dessutom både lärorikt och utvecklande.

Medlemmar i en förening sitter på rad med anteckningsblock och pennor. Ta kontakt med Vetmobilen för att boka ett spännande föredrag. Texten Medlemsmöte ligger i förgrunden.
Vill du att Vetmobilen besöker din förening?

Om din förening brukar ha medlemsmöten är ni välkomna att kontakta Vetmobilen för ett besök. Vi kan till exempel komma och föreläsa. Vi kan också ordna en enkel frågestund om djur- och veterinärfrågor. Det finns många olika ämnen som kan vara aktuella att prata om, exempelvis om första-hjälpen eller sårvård. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan ha för tema.

Vilka föreningar är du medlem i? Det kan exempelvis vara en hundägarförening, en brukshundsklubb, en förening för omhändertagande av förlorade djur. Ni kanske är en pensionärsförening eller en studiecirkel, och medlemmarna har ett intresse för djur och vill ha chansen att lära sig mera.

Vetmobilen besöker gärna föreningsmöten. Om du är intresserad av att vi kommer till just din förening, ta kontakt via telefon, sms eller mejl, eller skriv ett meddelande på  Facebook  eller Instagram.