Vetbutiken i lila färg där "vet" står i vitt mot ett lila kors, "butiken" står i lila text till höger om korset. Vetbutiken är Vetmobilens webshop.

Vi skickar normalt dina produkter inom 1-2 arbetsdagar efter erhållen betalning. 

Tre katter och tre hundar av olika ras och färg mot en vit bakgrund. Bilden symboliserar Vetbutiken.

Välkommen till Vetbutiken!

Detta är Vetmobilens webbutik, Vetbutiken. Vi använder många av dessa produkter i Vetmobilens verksamhet och därför har vi erfarenhet av dem och vet att de fungerar bra för dina behov. Samtliga produkter kan vi varmt rekommendera, eftersom de kommer från utvalda leverantörer av djurvårdsprodukter. Här kan du enkelt beställa och få dem hemskickade till dig. Smidigt och praktiskt!

Vi kommer att fylla på Vetbutiken med större sortiment framöver, så håll utkik! 

Vi har nu lanserat en Första hjälpen-väska i Vetbutiken. Varje hem med djur behöver ha en Första hjälpen-utrustning om olyckan skulle vara framme. Här hittar du de produkter du behöver för att rengöra och vårda sår hos din hund eller katt. Fyll väskan med innehåll efter dina behov. 

Det är viktigt att vara förberedd om din hund eller katt skulle skada sig. Om du är väl förberedd kan du ge Första hjälpen, i väntan på undersökning av veterinär. Därför kan du beställa din Första hjälpen-utrustning i Vetbutiken nu.

Här finns material för sårvård och förbandsmaterial. Med hjälp av dessa produkter kan du rengöra sår och lägga ett tassbandage. Om ditt djur skulle ha drabbats av en kraftig blödning är det viktigt att kunna lägga ett tryckförband. Läs mer inom varje kategori för att hitta produkterna du behöver!

Första hjälpen-utrustning hos Vetbutiken

Hud-, ögon- och öronprodukter

Här är produkter för huden, ögon och öron som kan vara bra att ha i hemma-apoteket. Flera av dem kan användas som förebyggande eller som del av behandling ordinerad av veterinär. Dessutom är det produkter vi använder i Vetmobilens verksamhet, så vi har god erfarenhet av dem.

Egenvård hos Vetbutiken

Det finns också produkter för egenvård, exempelvis tassalva och tandkräm. Förebygg framtida problem genom att beställa dem från Vetbutiken. Vi har även produkter som bidrar till att ge din hund eller katt ett lugnare och mer harmoniska beteende.

Några av våra senaste produkter i Vetbutiken

Har du förslag på fler produkter du vill att vi tar in i Vetbutiken?

Välkommen med dina förslag till Vetbutikens sortiment. Skicka ett mejl eller ett mess via Messengerfunktionen längst ner till höger. Du kan också kontakta oss via sociala medier, till exempel på Facebook och Instagram. Skicka ett direktmeddelande till oss! Tack! 

Vetbutiken i lila färg där "vet" står i vitt mot ett lila kors, "butiken" står i lila text till höger om korset. Vetbutiken är Vetmobilens webshop.