Vetbutiken

Vetbutiken i lila färg där "vet" står i vitt mot ett lila kors, "butiken" står i lila text till höger om korset.

Välkommen till Vetbutiken!

Detta är Vetmobilens nystartade webbutik, Vetbutiken. Flera av produkterna använder Vetmobilen i verksamheten.  Samtliga är produkter vi kan rekommendera. Produkterna kommer från utvalda leverantörer av djurvårdsprodukter. Här kan du enkelt beställa och få dem hemskickade till dig. Smidigt och praktiskt!

Vi kommer att fylla på Vetbutiken med större sortiment framöver, så håll utkik!

Första hjälpen-utrustning hos Vetbutiken

Beställ din Första hjälpen-utrustning i Vetbutiken nu. Det är viktigt som djurägare att vara förberedd om din hund eller katt skulle skada sig. Om du är väl förberedd kan du ge Första hjälpen, i väntan på undersökning av veterinär.

Här finns material för sårvård och förbandsmaterial. Med hjälp av dessa produkter kan du rengöra sår och lägga ett tassbandage. Om ditt djur skulle ha drabbats av en kraftig blödning är det viktigt att kunna lägga ett tryckförband. Här finns produkterna du behöver!

Hud- och öronprodukter

Egenvård hos Vetbutiken

Det finns också produkter för egenvård, exempelvis tassalva och tandkräm. Förebygg framtida problem genom att beställa dem från Vetbutiken.

Har du förslag på fler produkter du vill att vi tar in i Vetbutiken?

Välkommen med dina förslag till Vetbutikens sortiment. Skicka ett mejl eller ett mess via Messengerfunktionen längst ner till höger. Du kan också kontakta oss via sociala medier, till exempel på Facebook och Instagram. Skicka ett direktmeddelande till oss! Tack!