Framkörning

Fast framkörning för hembesök dagtid

Bild på Vetmobilen och veterinär Agneta, redo för framkörning till hembesök. Texten Vetmobilen, när du får veterinärt besök! står till höger.

Ditt hembesök från Vetmobilen består av veterinärens framkörning till dig och veterinärvården vid besöket. Framkörning är det du betalar för att Vetmobilen ska komma hem till dig och ditt djur. Vi utför primär djursjukvård av framför allt hund och katt. Du kan läsa mer om priserna för veterinärvården under priser för hund och priser för katt på deras respektive sidor.

Framkörning vid förbokade hembesök

Priserna för framkörning gäller för bokade besök under dagtid vardagar. Vi planerar bokningen av hembesök efter lämpligt geografiskt läge, för att minska på onödig bilkörning, för miljöns skull. Alla redovisade priser är inklusive moms. Priserna gäller från och med 2021-07-01 till 2021-09-30.

Framkörning utanför bokningsbar tid

Vetmobilen är normalt i tjänst dagtid på vardagar. I särskilt ömmande fall, t ex akuta avlivningar av djurskyddsskäl, försöker vi att hjälpa till även utanför dessa tider, om vi kan. Vid de tillfällena tar vi ut ett tillägg för att täcka arbetstiden under körningen. Restiden beräknas från Google Maps och vi ger en prisuppgift för resan i samband med bokningen.

Aktuella erbjudanden

Du hittar vår senaste kampanj här eller under Erbjudanden i menyn ovan.

Du är också välkommen att följa oss på sociala medier för senaste nytt. Du hittar oss på Instagram, på Facebook och på Google. Välkommen!