Framkörning

Vetmobilen ger dig tiden tillbaka

Vad kostar det dig i tid och pengar att köra med ditt djur till veterinärkliniken? Vad skulle det vara värt för ditt djur att slippa stressen som transporten till veterinären kan innebära? Vi vill ge dig tiden tillbaka genom att erbjuda hembesök för enklare veterinäråtgärder som lika gärna kan utföras i ditt hem. Framkörning är resekostnaden för att Vetmobilen kommer till dig.

Vetmobilen debiterar normalt 12,50 kr/km, tur och retur, för att komma hem till dig och ditt djur. Under Novemberkampanjen erbjuder vi fast framkörning från endast 125 kr . Du som bor längre bort än 30 km men inom en 60 km radie betalar endast 250 kr. Vid förfrågan får du en prisuppgift för besöket i din bokningsbekräftelse.

Vad innebär framkörning?

När du bokar ett hembesök för ditt djur sparar du tid. Din tid. Ditt djur behöver inte stressa upp sig under resan i bilen eller väntan i väntrummet. Vissa hundar gillar att åka bil, och vissa gillar till och med att träffa andra hundar i väntrummet. Även om hundarna kan verka glada och uppspelta, är det ofta bara ett sätt att dölja stress som de upplever. Frågan är bara om det sinnestillståndet är det optimala för att träffa en veterinär?

Framkörningen är kostnaden för att Vetmobilen kommer till dig och ditt djur. Därefter betalar du bara för de åtgärder som Vetmobilen utför, på samma sätt som på veterinärkliniken.

En liten brun och vit hund ligger behagligt på en mjuk fluffig ljusgrå filt. Framkörning är vad du betalar för att Vetmobilen kommer till dig.
Målet för Vetmobilen är att djuret ska känna sig trygg och stressfri under besöket. Eftersom den slipper resan till veterinären kan den vara extra lugn.

Många katter gillar inte att åka bil, men vissa kanske gör det. De flesta uppskattar inte att sitta i ett väntrum med andra katter eller än värre, med hundar. De kan säkert uppskatta att man placerar transportburen högt upp, så att katten har överblick över andra djur i väntrummet. Många veterinärkliniker har den möjligheten idag, för att katterna ska känna sig tryggare. En del veterinärkliniker har dessutom skilda väntrum för hund och katt, av samma anledning. Det här är en bra utveckling, för de katter som behöver vård på klinik. Men många katter upplever trots det en viss stress i samband med besök hos veterinären.

Hembesöket ger tryggare djur

Jämför då istället med hur ditt djur känner sig när det är hemma. Vissa är blyga för nya besökare, andra är öppna och blir överförtjusta när det kommer någon ny spännande person på besök. Det är troligen en mycket bättre sinnesstämning för ditt djur, när det ska träffa veterinären. Det är vad du får vid ett hembesök av Vetmobilen.

I det gröna knappvalet nedan kan du läsa mer om hembesöket från Vetmobilen. I det lila kan du läsa mer om Vetmobilens aktuella kampanj. Du är också välkommen att följa oss på sociala medier för senaste nytt. Du hittar oss på Instagram, på Facebook och på Google. Välkommen!