Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Kastrering av hankatt

Förboka kastrering av din hankatt nu

Vi vet att våren och ljuset återvänder, och med återvändande ljus börjar kattungarna som föddes förra året att bli könsmogna. Likaså kommer äldre okastrerade katter igång att löpa på allvar. Dessutom får många katter så mycket inomhusljus under vintern att löpningen kan komma igång redan i januari. För att inte riskera urinmarkering inomhus eller oönskade kattungar om några månader är det en bra idé att boka kastrering av din hankatt nu.

Vetmobilen kommer till dig för ett smidigt hembesök för kastrering av din hankatt. Det är viktigt att du ser till att katten finns inomhus sedan kvällen före. Här finns mer information om hur kastration av hankatt går till och vad du bör förbereda inför besöket.

Paketpris vid kastrering av hankatt

Vi gör hembesök för kastrering av hankatt för endast 896 kr + framkörning. Vi har fast framkörning till de olika kommuner vi verkar inom, framför allt Älmhults kommun och angränsande kommuner. Du kan läsa mer om framkörningen här.

Vid samtidig vaccination och/eller ID-märkning med mikrochip får du rabatt. Ordinarie pris för vaccination är 545 kr och för ID-märkning 533 kr. Om du gör alla tre åtgärderna vid samma besök får du det för 1.419 kr vilket är en rabatt med 555 kr, dvs 3 åtgärder till priset av 2. 

Missa inte din chans

Bokningskalendern fylls på i en rasande takt Vi har redan många tider bokade. Om du vill säkra din tid för hembesök bör du boka nu. Vi erbjuder redan nu tider i februari och mars. 

Boka  kastrationspaketet här!

Bild på en grå katt. Texten "Observera att vi enbart kastrerar hankatter vid hembesök." Kastrering av hankatt. Kastration av katt.

Vi vill även slå ett extra slag för tassvården av din hund eller katt i vinter. Många gånger är det blött och kallt om vartannat och det sliter på tassarna hos ditt djur. Vi har ofta varmare temperaturer inomhus och det kan torka ut huden i tassarna. Skulle vi få snö och is så att det behövs vägsalt är det ännu en uttorkande faktor. 

Vi har ett extra förmånligt pris på Working Dog tassalva just nu: 53 kr mot ordinarie 66 kr. Priset gäller bara januari månad ut. Läs mer om hur du kan vårda tassarna och förebygga problem.

Följ gärna Vetmobilen på sociala medier för att få inspiration och information om framtida aktiviteter. Vi finns på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också skriva direkt till oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet. Vi svarar så snart vi kan.