Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Förboka kastrering av din hankatt nu

Vi vet att våren och ljuset återvänder, och med återvändande ljus börjar kattungarna som föddes under året att bli könsmogna. Likaså kommer äldre okastrerade katter igång att löpa på allvar. Dessutom får många katter så mycket inomhusljus under vintern att löpningen kan komma igång redan i januari. För att inte riskera urinmarkering inomhus eller oönskade kattungar om några månader är det en bra idé att boka kastrering av din hankatt nu.

Vetmobilen kommer till dig för ett smidigt hembesök för kastrering av din hankatt. Det är viktigt att du ser till att katten finns inomhus sedan kvällen före. Här finns mer information om hur kastration av hankatt går till och vad du bör förbereda inför besöket.

Paketpris vid kastrering av hankatt

Vetmobilen gör hembesök för kastrering av hankatter, så att katten får vakna upp i sin hemtama miljö efter operationen. Du kan se aktuella priser för katt här. Eftersom vi gör hembesök tillkommer en framkörning utifrån hur lång körsträcka vi har till dig. Vetmobilen verkar inom framför allt Älmhults, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner. Du kan läsa mer om framkörningen här.

Vid samtidig vaccination och/eller ID-märkning med mikrochip får du rabatt. Det mest prisvärda paketet är att göra alla tre åtgärderna vid samma hembesök, då du får rabatt med hela 555 kr på det ordinarie priset. Se mer i vår prislista för katt.

Missa inte din chans

Bokningskalendern fylls på i en rasande takt Vi har redan många tider bokade. Om du vill säkra din tid för hembesök bör du boka nu, eftersom vi har några veckors väntetid.

Boka  kastrationspaketet här!

Bild på en grå katt. Texten "Observera att vi enbart kastrerar hankatter vid hembesök." Kastrering av hankatt. Kastration av katt.

Vi vill även slå ett extra slag för tassvården av din hund eller katt i vinter. Många gånger är det blött och kallt om vartannat och det sliter på tassarna hos ditt djur. Vi har ofta varmare temperaturer inomhus och det kan torka ut huden i tassarna. Skulle vi få snö och is så att det behövs vägsalt är det ännu en uttorkande faktor. 

Läs mer om hur du kan vårda tassarna och förebygga problem.

Följ oss på sociala medier

Följ gärna Vetmobilen på sociala medier för att få inspiration och information om framtida aktiviteter. Vi finns på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också skriva direkt till oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet. Vi svarar så snart vi kan.