Om företaget

Vetmobilen AB

Vetmobilen AB startades vintern 2018-2019 av veterinär Agneta Andersson. Kärnvärdet i mitt företag är att trygga djur ger trygga människor. Jag vill åstadkomma trygga djur genom att erbjuda hembesök för hund och katt. För att kunna genomföra hembesöken behövs en tjänstebil som du ser på bilden nedan.

Tjänstebilen är en röd Citroën C4 Cactus. Bredvid bilen står veterinärväskan packad och klar för nya sjukbesök.
Vetmobilen är en Citroën C4 Cactus

Några exempel på Vetmobilens tjänster är vaccination och ID-märkning, besiktning av valpar eller kattungar inför försäljning och enklare kirurgiska ingrepp. En annan viktig tjänst berör djur i livets slutskede, nämligen avlivning. Du som djurägare kan välja att låta ditt sällskapsdjur få somna in hemma i köket eller på favoritsovplatsen, i lugn och ro. Vetmobilen kan också ombesörja kremering av ditt djur efteråt, om du inte vill eller har möjlighet att begrava det själv.

Eftersom jag bor i norra delen av Älmhults kommun är mitt primärområde för kundbesök Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner. Jag tänker mig en rimlig körsträcka om 6 mil enkel resa från hemmet, så jag kör gärna till Markaryd, Tingsryd och Växjö kommuner också. Om du bor utanför mina primär- och sekundärområden är du ändå välkommen att höra av dig för en prisuppgift för utkörningen.