Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Om företaget

Vetmobilen AB

Vetmobilen AB startades vintern 2018-2019 av veterinär Agneta Andersson. Kärnvärdet i vårt företag är att trygga djur ger trygga människor. Vi vill åstadkomma trygga djur genom att erbjuda hembesök för hund och katt. Ett av de viktigaste arbetsredskapen för Vetmobilen är bilen. Du ser en bild av den första tjänstebilen nedan.

Vetmobilen är en röd Citroën C4 Cactus. Bredvid bilen står veterinärväskan packad och klar för nya sjukbesök.
Vetmobilen är en Citroën C4 Cactus

Några exempel på Vetmobilens tjänster är vaccination och ID-märkning, besiktning av valpar eller kattungar inför försäljning och enklare kirurgiska ingrepp. En annan viktig tjänst berör djur i livets slutskede, nämligen avlivning. Du som djurägare kan välja att låta ditt sällskapsdjur få somna in hemma i köket eller på favoritsovplatsen, i lugn och ro. Vetmobilen kan också ombesörja kremering av ditt djur efteråt, om du inte vill eller har möjlighet att begrava det själv.

Eftersom Vetmobilen utgår från norra delen av Älmhults kommun är vårt primärområde för kundbesök Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner. Vi kör också gärna till Markaryd, Tingsryd och Växjö kommuner. En radie om 60 km är vårt huvudsakliga upptagningsområde. Om du bor utanför våra primär- och sekundärområden är du ändå välkommen att höra av dig för en prisuppgift för framkörningen.