Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Om Vetmobilen AB

Vetmobilen AB startades vintern 2018-2019 av veterinär Agneta Andersson. Kärnvärdet i vårt företag är att trygga djur ger trygga människor. Vi vill åstadkomma trygga djur genom att erbjuda hembesök för hund och katt. Därför är bilen vårt viktigaste arbetsredskap. Du ser en bild av den första tjänstebilen nedan.

Vår första tjänstebil på Vetmobilen AB var en röd och svart Citroen C4 Cactus.

Tjänster hos Vetmobilen AB

Några exempel på Vetmobilens tjänster är vaccination och ID-märkning, besiktning av valpar eller kattungar inför försäljning och enklare kirurgiska ingrepp. En annan viktig tjänst berör djur i livets slutskede, nämligen avlivning. Du som djurägare kan välja att låta ditt sällskapsdjur få somna in hemma i köket eller på favoritsovplatsen, i lugn och ro. Vetmobilen kan också ombesörja kremering av ditt djur efteråt, om du inte vill eller har möjlighet att begrava det själv.

Upptagningsområde inom 60 km

Eftersom Vetmobilen utgår från norra delen av Älmhults kommun är vårt primärområde för kundbesök Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner. Ibland kör vi även till Markaryd, Tingsryd och Växjö kommuner. En radie om 60 km är vårt huvudsakliga upptagningsområde. 

Om du bor utanför våra primär- och sekundärområden är du ändå välkommen att höra av dig för en prisuppgift för framkörningen.

Ny tjänstebil juni 2021

Sommaren 2021 bytte Vetmobilen AB till en ny tjänstebil. Vi behöll det röda och svarta färgschemat och har loggan i svart reflex på båda sidorna. Den nya bilen har ett större lastutrymme så att vi kan få plats med den utrustning vi behöver för ett bra hembesök.

Vetmobilen AB kör sedan 2021 en röd och svart Peugeot 3008.

Kontakta Vetmobilen AB

Boka ditt hembesök från Vetmobilen AB genom våra bokningsformulär här på hemsidan. Du kan boka tid för din hund här, och för din katt här.

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Vetbutiken är vår webbutik

Vetbutiken är vår webbutik där du hittar alla produkter du behöver för egenvård av din hund och katt. Några av våra produktkategoriet är Första förband och sårvård, öron- och ögonprodukter och hudprodukter. En grundutrustning i form av vår Första hjälpen-väska är ett måste i alla hem med djur. 

Läs mer mer i länken i den lila knappen nedan.