Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vetbutiken startar webshop

Nu har Vetmobilens verksamhet varit igång i snart 3 års tid. Vi har fått mer och mer att göra, och våra hembesök till hund och katt för grundläggande veterinärvård har verkligen varit uppskattade. Utöver den verksamhet vi redan har kände vi att vi vill komplettera och göra ditt liv som djurägare ännu enklare. Därför startar vi nu Vetbutiken, vår webshop.

Vetbutikens logotype påminner i formen om Vetmobilens, men är lila istället för grön till färgen. Likheterna symboliserar att de två delarna av verksamheten hör nära ihop. Vi vill att du ska känna dig trygg med att den produkt du köper hos Vetbutiken är rekommmenderad av Vetmobilen som veterinär och som företag. Ditt förtroende är viktigt för oss!

Webshop för enkelhetens skull

Många av de produkter vi kommer att saluföra här är såna som vi redan använder i verksamheten. Det kan till exempel vara ett bra öronrengöringsmedel för hund eller katt. Ibland används dessa som komplement till annan behandling, där din hund eller katts öron behöver extra rengöring. När behandlingen är slut kan det sedan ändå vara en god idé att fortsätta med den där rengöringen då och då, kanske med glesare intervall. För att du inte ska behöva boka ett nytt hembesök av Vetmobilen, kan du därför enkelt beställa hem samma sorts öronrengöring från vår webshop.

Rekommenderade produkter

Vetmobilen vill att du ska bli nöjd med de produkter du köper i vår webshop. Därför kommer vi bara att ha produkter som vi har egen erfarenhet av, eller lär oss mer om efter hand. Vi vill kunna stå för de produkter vi saluför, och om vi inte redan har personlig erfarenhet av att använda dem kommer vi kontinuerligt att delta i aktiviteter och kurser där vi lär oss mer.

Produktsortimentet är därför inte färdigutvecklat från dag 1, utan vi kommer att utöka det allteftersom. Om du har förslag på produkter du vill se här, är du mer än välkommen att höra av dig. Skicka ett mejl eller ett mess via Messengerfunktionen längst ner till höger. Du kan också kontakta oss via sociala medier, till exempel på Facebook och Instagram. Skicka ett direktmeddelande till oss! Alla förslag kanske inte hamnar i vår webshop direkt, men vi lovar att titta närmare på dem och se om de kan passa i Vetbutiken.

Här ser du några av våra senaste produkter

Produktkategorier i vår webshop

Vetbutiken är indelad efter produktkategorier och kan enkelt navigera dig fram via menyn här nedan, och som också finns i sidhuvudet i hela webshopen. Du kan läsa mer om de olika produktkategorierna här på Vetbutikens välkomssida.

Hemlig present till kund i webshop

Vi vill att du ska känna dig välkommen som kund i Vetbutiken. Därför erbjuder vi en hemlig present till beställningar som överstiger 500 kr i värde. Skriv bara ”Hemlig present” som kommentar i din beställning, så skickar vi med den gratis! Erbjudandet gäller från och med 2023-02-01, och så långt lagret räcker.

Hemlig present står det i cirkel runt ett paket i brunt papper. De första 10 beställningarna från vår webshop, Vetbutiken får denna present utan extra kostnad. Välkommen!