Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vad är på gång i november?

Nu är hösten här på allvar. Det är grått och trist mellan varven, men vi börjar ana att december och julen är på ingång. Det är dock en hel del vi behöver hinna fixa under november, så att vi är redo att ta det lite lugnare vid terminsslut och jul- och nyårsledighet. Hur är det med familjens djur? När var det dags att vaccinera dem? Likaså kan sårskador, hudproblem eller öroninflammationer ske när som helst på året.

Den röda och svarta Vetmobilen mot höstgula buskar. Texten över bilens sida lyder: Vetmobilens framkörning Nu från 125 kr. Bilden visar kampanjen i november.
Vetmobilens kampanj i november består av enhetspriser för framkörningen.

Just nu: framkörning från 125 kr

Vi vill underlätta för dig som har behov av veterinärbesök i november. Därför sänker vi framkörningsavgiften rejält så att du som bor inom en 30 km radie från Vetmobilens högkvarter betalar endast 125 kr + veterinärvård. Vid resor längre än 30 km men inom 60 km radie betalar du 250 kr + veterinärvård. Enkelt, smidigt enhetspris.

Kan det bli bättre? Om du är osäker på vilken zon du tillhör kan du bara uppge din hemadress vid bokning, så får du en klar prisuppgift över resekostnaden. I övrigt har Vetmobilen en hel del fasta åtgärdspriser för hund respektive katt, medan andra undersökningar och behandlingar debiteras enligt tidsåtgång.

Om ditt behov av veterinärbesök gäller avlivning av ditt sällskapsdjur jobbar vi hårt för att göra en sorglig stund så rofylld och stressfri som möjligt för ditt djur och för dig. Därför har vi samlat en del alternativ att ta ställning till i samband med avlivning här.

Höstlöv på ett träd och med många orange höstlöv på marken under. Texten Nytt lägre pris i november.
Vetmobilen ger ett lägre pris för framkörningen i november.

Håll dig uppdaterad

Avslutningsvis vill vi tipsa om att följa oss på sociala medier. Där lägger vi nämligen kontinuerligt upp information och tips till dig som djurägare. Du hittar oss på Instagram, på Facebook och på Google. Välkommen att följa oss där.