Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Din lokala veterinär Alvesta

Vetmobilen är nog den närmaste veterinär du kan hitta. Och det säger vi inte för att vara skrytsamma, utanför att det är sant. Vetmobilen kommer nämligen hem till dig! Vi gör hembesök till dig som bor i Alvesta kommun med omnejd. Vi erbjuder veterinärvård av hund och katt vid hembesök. Vid behov hjälper vi även får och getter.

Eftersom Vetmobilen har sitt säte och utgångspunkt i Lycket mellan Virestad och Eneryda i norra Älmhults kommun, räknar vi Älmhult, Osby, Ljungby och Alvesta kommuner som närområde. Därutöver kör vi även till Växjö, Tingsryd och Markaryd. Vi har räknat på ett upptagningsområde på cirka 60 km radie utgående från Lycket, för det är rimliga avstånd att nå inom ca 1 h körtid. Skulle någon behöva hjälp och bor längre bort än så, ska vi gärna räkna på ett förslag till framkörningsavgift. Den blir något högre ju längre körsträcka det blir.

En grusväg med ett uthus till vänster, vägen fortsätter rakt fram. Vetmobilen är en veterinär som gör hembesök till Alvesta, veterinär som kommer hem, veterinär som kommer ut, veterinär hembesök
Vetmobilen är en veterinär som gör hembesök till Alvesta.