Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vetmobilen startar 25 februari 2019

Det tar ganska lång tid att planera för ett företag. Åtminstone känns det som att jag har levt med Vetmobilen i huvudet ganska länge. Mina funderingar började nog redan för ett år sedan, då jag var föräldraledig med min son.

Nedräkningen har börjat

Nu är det bara drygt 4 veckor kvar tills verksamheten drar igång. Jag är i ett intensivt planeringsläge med alla beslut som måste fattas, alla förberedelser som måste göras. Vi är snart klara med inredningen av min ”Vet Cave” i källaren, men utrustningen har inte riktigt kommit på plats än. Det är framför allt för lager och instrumentvård som jag har gjort i ordning det här rummet. Kontoret har jag med mig i telefon och laptop och senare också i min tjänstebil, Vetmobilen. Och behandlingsrummet blir ju hemma hos dig!

"Planering pågår" står under bilden av ett skrivbord med stetoskop, dator, telefon och glasögon. Vetmobilen AB.
Nu är det bara drygt fyra veckor kvar av planering och förberedelse

Jag ser mycket fram emot att vara på resande fot igen, med härliga patienter och djurägare att träffa. Jag kommer att köra inom ca 6 mils radie från mitt hem i Lycket, norra Älmhults kommun. Det innebär att jag välkomnar kundförfrågningar från hela Kronobergs län och även från Osby kommun.

Ta en titt på min hemsida för att se de tjänster för hund och katt som jag erbjuder. Jag kommer att fylla på med mer innehåll på hemsidan allteftersom, så håll utkik. Välkommen!

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Boka ditt hembesök av Vetmobilen genom att skicka sms på 070-208 45 32 eller skicka ett mejl på info@vetmobilen.se. Vi hör av oss inom 2-3 arbetsdagar med förslag på tid.