Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Sommarkampanj hos Vetmobilen. Gäller för vaccination av hund och katt, nu 300 kr. Bilden är en gul solros mot en blå sommarhimmel.
Passa på att utnyttja Vetmobilens sommarkampanj för vaccinationer fram till 31 augusti 2019.

Sommaren är härlig, men kan vara stressig

Nu är äntligen är sommaren här! Skolorna har slutat för året. Du kanske jobbar någon vecka till? Samtidigt är det mycket som ska ordnas innan ledighetens lugn kan inträda. Är allt i ordning inför semesterledigheten, annars? Är det stressigt att hinna med allt innan semestern? Har du till exempel hunnit med att vaccinera hunden och katten? Har du sett Vetmobilens sommarkampanj?

Hembesök sparar tid

Du kan ta det alldeles lugnt! Vi kommer hem till dig istället. Vi kan erbjuda dig hembesök för vaccination av dina sällskapsdjur, och därmed spara tid åt dig. Du tar emot veterinären hemma. Du behöver inte boka flera veckor i förväg, eller sätta av en hel arbetsdag för att vaccinera din hund eller katt.

Vetmobilen tar med sig vaccinet som din hund eller katt behöver. Vi vaccinerar djuret hemma i köket, där det känner sig tryggt och tillfreds. Och om du har andra frågor kring ditt djur hinner du med att ställa dem också.

Resan till dig kostar 12,50 kr/km tur och retur, och just nu kostar vaccinationen bara 300 kr.

Sommarkampanj för hund

Strävhårig tax som ligger i grönt gräs. Vaccinera din hund under Vetmobilens sommarkampanj.
Även under lata lediga dagar, kan du få din hund vaccinerad av Vetmobilen.

Vi ger rabatt på de vanliga hundvaccinationerna med 150 kr, så du betalar bara 300 kr för vaccination mot valpsjuka, smittsam leverinflammation, parvovirus och parainfluensa. Alltså skydd mot fyra olika sjukdomar i en och samma vaccination.

Även vaccinet mot kennelhosta, som hunden får i ena näsborren, kostar nu endast 300 kr. Denna vaccination ger skydd mot hundens parainfluensavirus och bakterien Bordetella bronchiseptica, som båda är en del av kennelhosta-komplexet. Om din hund ska vara på hundpensionat brukar de kräva att hunden är vaccinerad mot kennelhosta varje år.

Sommarkampanjen gäller för bokningar under juni, juli och augusti 2019. Du bokar enklast genom den lila knappen.

Sommarkampanj för katt

Spräcklig och vit katt som luktar på en solros. Kom ihåg att vaccinera din katt under Vetmobilens sommarkampanj.
Under sommaren 2019 får du vaccinera din katt till kampanjpris hos Vetmobilen.

Om du vaccinerar din katt varje år får du vaccin mot två olika smittämnen i kattsnuve-komplexet, nämligen kattens calicivirus och kattens herpesvirus typ 1.

Vart tredje år får du utöver dessa två även skydd mot kattens parvovirus som ger upphov till sjukdomen kattpest. Dessutom är det kombinationsvacciner så katten får bara ett stick vid varje vaccinationstillfälle.

Vaccinationerna mot kattpest och kattsnuva kostar endast 300 kr under juni, juli och augusti 2019. Du bokar enklast genom att trycka på den lila knappen.