Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Internationella kvinnodagen 8 mars

Vetmobilen fick en utmärkelse på Internationella kvinnodagen 8 mars, eller ja, dess ägare Agneta Andersson fick utmärkelsen. Varje år uppvaktar Centerkvinnorna en företagare i varje kommun i samband med Internationella kvinnodagen. 2020 var det jag som fick den utmärkelsen.

Agneta Andersson står bredvid diplomet för utmärkelsen i samband med Internationella kvinnodagen. Det är Centerkvinnorna som håller i utmärkelsen och uppmärksammar en kvinnlig företagare varje år.
En glad och stolt Agneta Andersson bredvid diplomet från Centerkvinnorna.

Jag känner mig mycket hedrad av att bli uppmärksammad som företagare i allmänhet och i samband med Internationella kvinnodagen i synnerhet. Som ett steg i jämställdhetsarbetet vill jag därför poängtera vilken absolut klippa min man är.

Internationella kvinnodagen – ensam är inte stark

Det kan verka paradoxalt att nämna min man i samband med en utmärkelse på Internationella kvinnodagen. Javisst, det är jag som är veterinär. Det är jag som har startat Vetmobilen och det är jag som driver Vetmobilen till 100 %. Men jag hade inte kunnat göra det utan stödet från min man.

Jag vill nämligen inte påstå att jag både har huvudansvar för hushåll och barn och jobbar heltid som företagare. Min man jobbar också heltid, och han tar ett mycket stort ansvar för hushåll och barn. Han gör det förmodligen bättre än jag gör. Därför gör han det också möjligt för mig att göra det bästa av mitt företag, Vetmobilen. Jag jobbar mer än 8 h per dag, absolut. Och jag hade troligen inte kunnat göra det om det inte hade varit för min man, klippa och livspartner, Hans Andersson. Därför vill jag passa på att tacka min man för att han gör det möjligt för mig att bli den bästa företagare och veterinär jag kan bli.

När jag fick ta emot utmärkelsen var tidningen Smålänningen på plats. Om du vill läsa artikeln i Smålänningen finns det en länk här.

Vetmobilens kampanjer i mars och april

Du kan läsa mer här om vilka kampanjer Vetmobilen har igång just nu. I mars gäller dels fästingfighten där vi ger 100 % rabatt på fästingrecept i samband med annat besök, dels rabatt med 250 kr när du bokar en klippning av din toviga katt. Den senare kampanjen gäller både i mars och april 2020.

Håll också utkik på våra sociala medier där du båda kan få inspiration om aktuella ämnen och en liten inblick i vardagen hos en mobil veterinär. Följ länkarna till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook. Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.

Ha en härlig mars månad!
Agneta Andersson
Vetmobilen

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Boka ditt hembesök av Vetmobilen genom att skicka sms på 070-208 45 32 eller skicka ett mejl på info@vetmobilen.se. Vi hör av oss inom 2-3 arbetsdagar med förslag på tid.