Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

September, vad är på gång!

Oj, september har bara börjat men det känns redan som att det är full upp. Det är flera mässor och evenemang på helgerna, samtidigt som höstens alla aktiviteter startar igång för terminen. Och bokningarna i Septemberkampanjen trillar in.

Här är ett axplock av de evenemang där Vetmobilen kommer att finnas i september. Kom och besök oss!

Mässa hos Carl Nilsson AB i Älmhult

Måndag 9 september kl 16-20 är det Mässa hos Carl Nilssons i Älmhult. Kom och besök oss!

Besök hos Linnébygdens hundägarförening i Loshult

Vetmobilen har blivit inbjuden att träffa medlemmarna tisdag 24 september kl 18-20 för att prata veterinärvård vid hembesök i allmänhet, och hälsa hos hund i synnerhet. Klicka på bilden nedan så kommer du till evenemanget på Facebook, där du också kan anmäla dig.

Bild på röda och svarta Vetmobilen och i förgrunden står veterinär Agneta Andersson. Bilden är en länk till eventet Vetmobil kommer på besök i september.
Detta är en klickbar länk där du kan anmäla dig till träffen hos Linnébygdens hundägarförening.

Och allt annat i september …

Dessutom är det fortfarande fotbollssäsong för våra stora barn. Det är cup och det är match varje helg i hela september. Vi ska fira en födelsedag i familjen och dessutom ska vi hinna med att operera en trasig knäled på vår egen hund. Jag har tidigare gjort inlägg om att Tess har problem med korsbanden i sitt ena knä. Om du har missat det kan du lära här.

Håll utkik, för jag tänker skriva mer om Tess knäoperation lite senare i höst. Vi kommer också att kontinuerligt lägga upp mer information på Instagram, på Facebook och på Google. Välkommen att följa Vetmobilen där!

Ha en fantastiskt fin september!
Agneta Andersson, Vetmobilen

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.