Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vidgade vyer i Septemberkampanjen 2019

Sommaren är slut och hösten kommer så småningom. Medan sommaren för många är ledighet och tid för återhämtning, är det i september dags för nystart efter vilan. Det är massor av förväntningar i luften. Vad ser du fram emot? Vad har du på gång? Vetmobilens septemberkampanj ska dra igång, och förväntningarna är stora. Bläddra lite nedåt på sidan, så kan du läsa mer!

Vi lägger kontinuerligt upp tips och idéer på sociala medier, som kan göra ditt liv som djurägare enklare och smidigare. Följ Vetmobilen på Instagram, Facebook och Google.

En hage där solens strålar går mellan träden i bakgrunden. Texten Septemberkampanj står i förgrunden. Vad ser du fram emot i september?
Vacker kvällsol över en hage.

Sex månader sedan start

Nu har Vetmobilens verksamhet varit igång i ett halvår. Vi vill se tillbaka på tiden som varit och samtidigt planera för framtiden.

För det första vill vi tacka för att Vetmobilen har fått ett så fint mottagande. Verksamheten med hembesök för hund och katt har snabbt blivit mycket populär. Många djurägare uppskattar bekvämligheten med att veterinären kommer på hembesök, i stället för att behöva åka med sin hund eller katt till veterinärkliniken.

För det andra vill vi vidga våra vyer till att även omfatta djurägare som bor i Ljungby, Alvesta, Osby, Växjö, Markaryd och Tingsryds kommuner. I huvudsak har Vetmobilens resor nämligen varit inom Älmhults kommun. Vi vill därför göra det möjligt fler djurägare att anlita Vetmobilen.

Septemberkampanjen gör det enklare

I Septemberkampanjen erbjuder Vetmobilen rabatt med halva priset på framkörningen till alla hembesök i september månad 2019. ??? Det innebär att framkörningen blir endast 6,25 kr/km tur och retur.

Vetmobilen som är röd och svart står i bakgrunden med Agneta Andersson framför. I förgrunden står det Halva priset på resan. Det är Septemberkampanj.
Välkommen med din bokning. Septemberkampanjen innebär att framkörningen är halverad till 6,25 kr/km tur och retur.

Vetmobilen vill ge fler djur och djurägare möjligheten till ett stressfritt och bekvämt hembesök för djurets bästa. Vi vill dessutom spara din tid genom hembesöket. I stället för att sätta av hela din lediga dag, eller ta ledigt från jobbet för att kunna åka till veterinären, kan du nu ta emot Vetmobilen hemma. Om du har förmånen att ha hunden med dig på jobbet, kan Vetmobilen givetvis besöka er även där.

Ring oss: 070-208 45 32  för mer information om tjänster och priser. Du är också välkommen att boka via bokningsformuläret i den lila knappen. Välkommen!