Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Vetmobilen hälsar god jul till er alla

Vetmobilen vill tacka alla kunder, både nytillkomna i december och under året, för att vi har fått ge hembesök till era djur. Vi vill fortsätta ge trygghet och stressfria möten med veterinären till era djur och hoppas att ni vill fortsätta anlita oss under 2020.

Ett julkort med lila bakgrund. Fotot är ett vinterlandskap med rimfrost på träden och vit snö i december. Agneta sitter på huk med collien Tess framför sig. Till vänster om dem är två doktorsväskor. Text mot grön bakgrund "God Jul och Gott Nytt År" önskar Tess & Vetmobilen.
Det är inte lätt att få Tess att titta mot kameran.

Ha en fantastisk jul- och nyårshelg och läs gärna mer om vår Decemberkampanj här nedan. Det kommer snart mer information om vad som är på gång i januari. Välkommen år 2020!

Hälsningar,
Agneta på Vetmobilen (och Tess)

Succén fortsätter i december

Svartbrun hund som har en tomteluva på sig. Hunden ligger och sover. Nu är vi redan i december och det närmar sig jul.

Nu är december redan här och det är mycket vi vill hinna med före jul. Därför vill vi minska din stress genom att erbjuda hembesök för hund och katt. Låt veterinären komma till dig!

Vi fortsätter succén från Novemberkampanjen genom att även i december erbjuda prisvärd framkörning för endast 125 kr för alla hembesök inom 30 km radie från Lycket, där Vetmobilen har sitt huvudkontor.

För kunder som bor bortom 30 km men inom 60 km avstånd är den fasta framkörningen endast 250 kr, vilket motsvarar ca 2 kr per km. Det är en rejäl julrabatt!

Om du är osäker på vilken zon du tillhör kan du bara uppge din hemadress vid bokning, så får du en klar prisuppgift över resekostnaden.

Tjänster och service

Vetmobilen erbjuder primärvård till framför allt hund och katt vid hembesök. Ta gärna en titt runt på hemsidan under Tjänster, för att se om våra tjänster passar dig. Om du inte direkt hittar den tjänst du behöver på hemsidan är du givetvis välkommen att ringa och fråga. Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt med nya tjänster och uppdrag.

Vetmobilen har en hel del fasta åtgärdspriser för hund respektive katt, medan vi debiterar andra undersökningar och behandlingar enligt tidsåtgång.

Vi hjälper dig gärna om ditt behov av veterinärbesök gäller avlivning av ditt sällskapsdjur. Vetmobilen jobbar hårt för att göra en sorglig stund så rofylld och stressfri som möjligt för ditt djur och för dig. Vi kan även hjälpa till med eftervården av ditt djur, t ex kremering eller en kista för hembegravning. Därför har vi samlat en del information avlivning och eftervård här.

Boka tid i december

Du kan enkelt boka tid med hjälp av bokningsförfrågan i den lila knappen nedan till höger, eller via något av de specifika bokningsformulär du ser under rubriken Boka tid i menyn ovan. Om du följer oss på sociala medier som Instagram och Facebook kan du även kontakta oss för bokning där.

Och slutligen …

Önskar Vetmobilen och Veterinär Agneta Andersson

Ps. Som en extra gest så här i juletid får alla kunder vi träffar under december månad en julklapp av Vetmobilen. Det är något som alla hundar och katter har nytta av.