Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Medlem i förening

En förening är ett fantastiskt påfund. Ett antal medlemmar som träffas regelbundet. De har ett gemensamt intresse, ett gemensamt mål med verksamheten. Därför tycker de om att göra saker tillsammans. Det är lärorikt och utvecklande på så många plan.

Medlemmar i en förening sitter på rad med anteckningsblock och pennor. De verkar lyssna på ett spännande föredrag. Texten Medlemsmöte ligger i förgrunden.
Vill du att Vetmobilen besöker din förening?

Om din förening brukar ha månadsmöten eller medlemsmöten där ni vill få ny kunskap om något ämne kanske ett besök av Vetmobilen vore något för er. Vill du att vi kommer och föreläser? Eller vill ni ha en enkel frågestund till en veterinär? Det kan finnas många olika ämnen som kan vara aktuella att prata om. Allt från enkel första hjälpen-instruktion till vad kan du göra själv som djurägare vid t ex en sårskada. Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan ha för tema.

Vilka föreningar är du medlem i? Det kan vara en hundägarförening, en brukshundsklubb, en förening för omhändertagande av förlorade djur. Det behöver inte primärt ha med djur att göra, utan bara att ni har ett intresse av att träffa en veterinär. Ni kanske är en pensionärsförening eller en studiecirkel, men medlemmarna har ett intresse för djur och vill ha chansen att lära sig mera.

Vetmobilen älskar föreningar! Vi försöker att besöka föreningsmöten i den mån det går. Om du är intresserad av att få besök av Vetmobilen i din förening, ta kontakt via telefon , sms eller mejl, eller skriv ett meddelande på Facebook eller Instagram.

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.