Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Nu är sista chansen!

Nu är det sista veckan du kan använda Vetmobilens öppningserbjudande som tar slut på fredag 15 mars. Du får 50 % rabatt vid bokning av en kastration av hankatt eller vaccination av hund/katt. Rabatten gäller för hela besöket, alltså både framkörning och veterinärvård.

Bild av en löparbana som ska symbolisera att öppningserbjudandet är på upploppet. Sista chansen är 2019-03-15.
Öppningserbjudandet är på upploppet. Vecka 11 är sista chansen att utnyttja erbjudandet som ger 50 % rabatt på vaccination av hund/katt eller kastration av en hankatt.

Vetmobilens öppningserbjudande har rullat på nu i snart tre veckor. Vi har fått många bokningar. Både besök som är genomförda, men även några framtida bokningar. Det gäller alltså att du genomför bokningen senast 15 mars, även om själva besöket ligger något längre fram i tiden.

Se därför till att dela informationen med dina vänner och bekanta så att de inte missar sin chans. Vetmobilen kör i Älmhults, Ljungby, Alvesta, Osby, Växjö med flera kommuner. Välkommen!

Ta kontakt via telefon , sms eller mejl för prisuppgift och bokning. Vetmobilen gör huvudsakligen bokade besök och kan åka ut akut vid behov. Om vi inte kan svara i telefon direkt hör vi av oss så snart vi kan. Lämna dina kontaktuppgifter och gärna något om vad ärendet gäller, så hör vi av oss. Vår målsättning är att ta kontakt samma dag eller senast nästkommande vardag.

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Boka ditt hembesök av Vetmobilen genom att skicka sms på 070-208 45 32 eller skicka ett mejl på info@vetmobilen.se. Vi hör av oss inom 2-3 arbetsdagar med förslag på tid.