Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Det är mycket nu …

Jag håller på att planera för att starta mitt företag. Det är mycket som ska förberedas och planeras, lagerlokal för utrustning och mediciner ska inredas, och kontoret ska göras klart, rätt bil ska hittas och den behöver få fina dekaler med min supersnygga logga på, hemsidan ska byggas, gräset ska krökas, mossan ska rökas och korven ska stånkas och allt detta före jul …!

Nej, jag skojar bara. Det känns bara lite rörigt då och då, när man har många små tåtar att dra i. Det blir nog bra i slutändan i alla fall. Och verksamheten har jag tänkt dra igång med 25 februari 2019. Då är jul och nyår över, fattigmånaden januari är över och vi kan börja se fram emot en fin vårvinter så småningom. Direkt efter sportlovet drar jag igång. ?

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.