Hembesök för en stressfri veterinärvård

Trygga djur ger trygga människor

Många av våra sällskapsdjur upplever stress i samband med besök hos veterinären. Exempelvis kan det vara bilåkandet i sig eller kontakten med andra djur i väntrummet som leder till olika former av stress.  Agneta har jobbat som distriktsveterinär tidigare, där arbetet sker i ladugården hos kossan eller i stallet hos hästen. Självklart skulle även sällskapsdjuren bli tryggare av att få hembesök. Vetmobilen kan därför ge dem ett stressfritt möte med veterinären –  hemma.

Kärnvärdet hos Vetmobilen AB är att trygga djur ger trygga människor. Därför erbjuder vi veterinärvård i form av hembesök för hund och katt. Detta innebär att du som djurägare kan minska stressen hos ditt djur genom att anlita Vetmobilen som din hemveterinär.

Följ knappvalen här för att ta del av våra tjänster.

"Tryggare kan ingen vara" står det över bild på hund och katt i profil. Hembesök för en stressfri veterinärvård.
Din hund och katt kan få hembesök av veterinären.

Veterinärvård vid hembesök

Ditt hembesök består veterinärens resa till dig och veterinärvården vid besöket. Vetmobilen debiterar 12,50 kr/km för resan hem till dig, tur och retur. Läs gärna mer om framkörningen här. Vi ger dig ett kostnadsförslag i samband med bokning av besöket. Ring, sms:a eller mejla för närmare prisuppgifter och bokning. Välkommen!