Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Hektisk start på det nya året!

År 2020 har haft en hektisk start. De första två veckorna var inte hela arbetsveckor på grund av helgdagar, men Vetmobilen hade ändå fullt upp. Vi fick många nya förfrågningar och kontakter med framtida kunder, och därför är redan stora delar av januari månad fulltecknad. Snacka om hektisk start på det nya året!

Hektisk kastrationskampanj

Mer än halva januari har redan gått. Kastrationskampanjen är i full gång och vi bokar flera kastrationer av katter varje vecka. Vi vill att du ska slippa skrikande och revirpinkande marskatter genom att kastrera din katt redan nu i januari eller februari.

Du får dessutom vaccination och ID-märkning till ett mycket förmånligt pris om det görs i samband med kastration av din katt. Du kan läsa mer via länken i den gröna knappen nere till vänster. Om du redan har insett förträffligheten med kastrationspaketet kan du boka din tid för kastrering av katt via den lila knappen längst ner till höger.

Året som gått

Vi vill för det första tacka för förtroendet hos alla er kunder som vi har träffat under startåret 2019. Vi ser fram emot många kommande år. För det andra vill vi tacka Studieförbundet Vuxenskolan i Alvesta, och cirkelledare Mikael Bexander. Där har vi fått alla kunskaper som gjort det möjligt att bygga Vetmobilens hemsida och sociala medier. Mikael har sagt att det tar 7 år innan ett företag är färdigutvecklat så som jag vill ha det. Ja, i så fall är det ju gott om tid. Vetmobilen har drygt 6 år kvar innan vi ska vara i den fasen. ?

Å andra sidan kan den där känslan växla från vecka till vecka eller ibland från timme till timme. Ibland känns det som att allt flyter på, vi har koll på läget, och företaget utvecklas som jag vill. Sen i nästa sekund, nästan, händer det något som får mig att undra över vad jag håller på med egentligen. Det kan vara ganska läskigt att vara egenföretagare, men också mycket utmanande, spännande och givande.

"Planering pågår" står under bilden av ett skrivbord med stetoskop, dator, telefon och glasögon. Tiden för planering kan ha svårt att räcka till när det är en hektisk vecka.
Planering av Vetmobilens verksamhet, dag för dag och på längre sikt.

Planering för en hektisk vardag

Jag fick nyligen en flashback till en bild jag la ut på sociala medier vid den här tiden förra året. Jag höll då på som bäst att planera inför lanseringen av Vetmobilen. Material till hemsidan producerades frenetiskt, planering inför lanseringskampanj och plan för sociala medier och annonsering pågick för fullt.

Egentligen borde den där bilden finnas nära till hands hela tiden. Om det är något jag har lärt mig under det här året är det att planering pågår ständigt och jämt. Det kan kännas jobbigt att aldrig bli ”färdig” med planerandet, men samtidigt är det ju en del av arbetet. Och det är en del av livet. Det är bara att gilla läget. Vi planerar redan för kommande kampanjer i februari och framåt.

Slutligen hoppas jag att ni kan ha en fantastisk helg och en bra kommande vecka.

Vänliga hälsningar,
Agneta Andersson, Vetmobilen

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.