Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Sommaren går mot sitt slut

Hur ska vi summera den här sommaren? Det har varit lagom väder, ibland sol, ibland regn. Det har varit lagom med ledighet. Eller? Vissa tycker nämligen att det var alldeles för lite ledighet ( Läs: mina barn som var en del på fritids och en del hemma).

En ensam solros med texten "Sommaren är snart slut. Vad händer i höst"
Nya planer är på gång. Håll utkik på hemsidan och i sociala medier.

Eftersom Vetmobilen är i uppstartsfas som företag kunde jag inte räkna med att få en lång sammanhållen ledighet under sommaren. Jag passade istället på att jobba lite lagom. När barn och make var lediga försökte jag att boka endast något hembesök per dag, så att resten av dagen kunde tillbringas med familjen. Det blev nog ganska lagom.

Vetmobilen vill tacka alla kunder vi har träffat så här långt. Snart har verksamheten varit igång i 6 månader och vi känner oss väl emottagna.

Kampanj under sommaren

Vetmobilen har kört sommarkampanj med rabatt på vaccination av både hund och katt. Kampanjen gäller ända fram till 31 augusti. Därför har du fortfarande chansen att ta del av den. Du är välkommen att läsa mer om Sommarkampanjen här. Om du däremot har bestämt dig kan du boka direkt genom att klicka på bilden av hunden respektive katten här nedan.

Strävhårig tax som ligger i grönt gräs. Vaccinera din hund under kampanjen som gäller hela sommaren till 31 augusti.
Klicka på bilden för att boka vaccination av hund.
Katt som nosar på en solros. Bilden är en symbol för Sommarkampanjen på vaccination av katter. Kampanjen gäller hela sommaren fram till 31 augusti.
Klicka på bilden för att boka vaccination av katt.

Påminnelsetjänst – helt gratis

Vi vill också slå ett slag för Vetmobilens påminnelsetjänst för vaccination av hund och katt. Den innebär i korthet att du ansluter din hund eller katt till oss, med information om när djuret senaste blev vaccinerat, och sen får du en påminnelse i god tid innan det är dags nästa gång. Enkelt, smart och gratis.

Alltså, du som är hundägare följer länken till Påminnelsetjänst för hund och följ instruktionerna där. Om du däremot är kattägare följer du länken här. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer länken att öppnas i en ny flik. Detta för att underlätta när du vill komma tillbaka och fortsätta läsa här.

Planer för hösten

Vetmobilen är i full gång med planering för den kommande hösten. Ännu är den hemlig, men vi kan avslöja att den till viss del kommer att handla om vidgade vyer. Vi kommer att lägga upp mer information längre fram, och därför ska du följa oss på Instagram, på Facebook och på Google. Välkommen!

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.