Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Maj månad är här, dags för kampanj!

Visst är det härligt med sol och vårvärme! Nu är vi inne i maj månad och äntligen är våren här på allvar. Hoppas bara att vi får lite regn emellanåt också. Det är nödvändigt för att det inte ska bli som förra sommaren. För det första bevattningsförbud och dåligt med bete till våra gräsätande djur. För det andra var det svårt att skörda tillräckligt från vallarna som djuren behövde till vintern. Vi får verkligen hoppas att det blir bättre i år.

Blommande rosa magnolia mot en blå himmel. Texten Majkampanjen som betyder att du får 250 kr rabatt för ditt bokade besök i maj 2019.
Våren är här och du får rabatt på ditt bokade hembesök i maj. Bilden föreställer blommande magnolia mot en blå himmel. Bilden är tagen i Kungälv av Agneta Andersson.

Rabatt på besök i maj

Då och då har vi kampanjer som gäller enstaka djurslag, eller en enstaka åtgärd, till exempel vaccination. Majkampanjen däremot gäller för alla djurslag. Boka alltså din vaccination, kastration av hankatt, besiktning av valpkull eller kattungekull, koll av halta får eller blodprovstagning för Maedi-Visnaprogrammet (hos får, CAE hos get) under maj 2019, så får du 250 kr rabatt på ditt besök.

För att se vilka tjänster Vetmobilen erbjuder följ länkarna till respektive djurslag. Där kan du läsa mer om våra tjänster för hundar, katter, får och getter.

Tredelad bild med en fårflock i övre vänstra hörnet, en brun släthårig hund i nedre vänstra hörnet och en grå katt till höger i bild. Majkampanjen gäller 1-31 maj 2019.
Vetmobilens kampanj gäller alla besök i maj till får och getter, hundar och katter.

Boka ditt besök i maj

Om du bokar ett hembesök i maj månad får du 250 kr i rabatt. Majkampanjen gäller för alla bokade besök under hela maj månad. Du kan ta kontakt på flera olika sätt. Följ länkarna nedan för att ringa oss, skicka ett sms eller ett mejl.

Ring oss: 070-208 45 32 

Skicka ett sms till 070-208 45 32

Skicka mejl: info@vetmobilen.se 

Vetmobilen finns också på sociala medier, där vi då och då publicerar erbjudanden. Därför ska du följa oss på Facebook och Instagram, så att du inte missar något. Även där kan du ta kontakt via messenger eller direktmeddelande till Vetmobilen.

Välkommen!

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.