Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Första arbetsveckan

Så var den här arbetsveckan slut, min första i Vetmobilen. Jag vill rikta ett varmt tack till alla mina nya kunder. Några har jag redan träffat, andra har jag pratat med eller skrivit med (sms, messenger, PM eller mejl) inför framtida bokningar. Tack snälla ni för att ni har tagit så varmt emot mig vid företagsstarten! ???

Solnedgång över en beteshage där solen sträcker sig genom träden. Himlen är blå men luften är kylig. Det var första arbetsveckan.
En solnedgång över beteshagen där solen sträcker sig mellan träden.

Tack till alla vänner på Facebook och följare på Instagram. Det är fantastiskt hur starkt intresset för Vetmobilen har spridits, tack vare er. Verkligen, tack! ?

Tack också till vänner och familj som har varit ivrigt påhejande under planeringstiden inför starten av företaget. Tack för råd och hjälp med planering. Tack till mentorer, tack till grafiskt kunniga vänner, tack till min redovisningskonsult och ALLA ANDRA. Ingen nämnd, ingen glömd.

Nu är jag trött som en gnu! Alla dessa nya intryck och sociala kontakter är fantastiskt roliga, men också tröttande. Min stackars hjärna har inte vant sig än, men det kommer.

Ursäkta om det här börjar låta som ett tacktal vid Oscarsgalan (jag är så himla trött!) Där lär jag då aldrig hamna! ?

Nu tar vi helg i Lycket! Puss och kram!

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Boka ditt hembesök av Vetmobilen genom att skicka sms på 070-208 45 32 eller skicka ett mejl på info@vetmobilen.se. Vi hör av oss inom 2-3 arbetsdagar med förslag på tid.