Vetmobilen

Vetmobilen gör hembesök för grundläggande veterinärvård av hund och katt i Älmhult, Alvesta, Ljungby och Osby kommuner.

Vi erbjuder också vård i livets slutskede och omhändertagande av kroppen för eftervård.

Snart är det dags

Nedräkningen börjar imorgon. Då är det 7 dagar kvar till Vetmobilens verksamhet drar igång. Det är mycket att tänka på när man startar ett nytt företag. Många beslut som ska fattas, många detaljer att reda ut och en del ångest på vägen. Men mest är det roligt!

Det ska blir jättekul att träffa alla er, blivande kunder! Det ska bli så trevligt att få träffa era djur hemma, där de känner sig som tryggast. Jag är övertygad om att veterinärvården blir som bäst under de förutsättningarna. Trygga djur ger trygga människor – och vice versa.

Veckan som kommer är det sportlov, så mina barn är hemma från skolan. Trots allt jag måste förbereda och få ordning på inför företagsstarten 25 februari, hoppas jag även hinna umgås lite med min familj. Det är en intensiv vår som ligger framför oss, och jag hoppas att den ska bli så bra som möjligt.

Löparbana som får symbolisera ett helt års planerande och tänkande inför att starta Vetmobilen. Nedräkningen inför den sista veckan kan börja.
Löparbanan får symbolisera ett helt års planerande och tänkande inför att starta Vetmobilen. Nedräkningen inför den sista veckan kan börja.

Jag går tillbaka till löpningsmetaforen, trots att jag inte är någon vidare löpare. Den kommande veckan känns som ett upplopp. Upploppet för ett helt års tänkande, planerande, hoppfullhet, hårt arbete, ibland förtvivlan men oftast stor glädje, som har behövts för att det här företaget, Vetmobilen, ska bli verklighet. Nu gäller det! Nedräkningen kan börja!

Vi ses där ute! Välkommen med din bokning efter 25 februari.

/Agneta

Läs mer och kontakta Vetmobilen

Håll gärna utkik på våra sociala medier där du både kan få inspiration om aktuella ämnen och en inblick i vardagen hos Vetmobilen, en mobil veterinär. Länkarna leder till Vetmobilens konton på Instagram och Facebook, där du kan följa oss och ta del av vår information.

Här på sidan kan du också nå oss via Messengerknappen i nedre högra hörnet, om du vill ställa en fråga eller boka ett hembesök från Vetmobilen.